Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fyll til storfe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 200grrøkt pølse (gjerne en kryddersterk utgave),
2skive(r)loff,
2ssolivenolje,
1stkløk,
0,5stkpurre,
100grsalami (eller annen spekepølse),
1tsrosmarin eller salvie,
0,5tsestragon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-sennep
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fyll til storfe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier228,771 350,31Kcal
Protein8,9252,65gram
Karbohydrat10,6863,04gram
Kostfiber1,257,38gram
Fett16,4396,98gram
Mettet fett5,9435,06gram
Salt1,599,40gram
Pris på oppskriftenKr 7,25Kr 42,79Kroner
Hele oppskriften veier590 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Trekk skinnet av røkt pølse og skjær i småbiter. Skjær skorpen av loffskivene og findel dem. Blandes i en bolle. Varm pølse/loff og la det surre sammen noen minutter. Bland inn salamiterninger og smak til med krydder. Hvis blandingen skal brukes som fyll, må den avkjøle noe. Ellers varmes den godt opp og serveres til biff eller til oksesteken for eksempel

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19990)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.