Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fyllt horngjel med pesto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2stkhorngjel
0,5bunt(er)persille
1,5håndfull(er)frisk basilikum
2feddhvitløk, knust
1stkløk
1dashSmør
Rugmel
0,5kgnye små poteter
3stkgulrøtter
100grerter
Olje

Pesto:

50grparmesanost
0,5bunt(er)basilikum
Olivenolje
Ca 5,5feddhvitløk
20grpinjekjerner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fyllt horngjel med pesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,87670,98Kcal
Protein12,2592,49gram
Karbohydrat2,7020,39gram
Kostfiber0,725,44gram
Fett3,0723,18gram
Mettet fett0,866,49gram
Salt0,130,98gram
Pris på oppskriftenKr 12,38Kr 93,47Kroner
Hele oppskriften veier3 020 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær de ferdigrensede horngjel i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Horngjelen skal være som dobbelt filet, dvs. uten å ryggen er skåret opp. Skrell og hakk løk, hvitløk, basilikum og persille. Fyll det i fisken. Fisken vendes i melet med salt og pepper. Stekes på en panne i ca. 6-8 min.

Tas opp og anrettes på en tallerken. Skjær potetene i terninger 2 x 2 cm og kok dem møre i lettsaltet vann. Tilsett gulerøtter i terninger og erter ca. 2 min, før potetene er ferdige. Hell vannet fra og krydre med salt og pepper.

Pesto: Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekjerner, parmasanost, olivenolje og finhakket hvitløk blandes i en skål og serveres sammen med potetene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 24422)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.