Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt agurk med hvitløkmajones



Fylt agurk med hvitløkmajones oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Fylte agurker med krydret majones, fin som snacks eller på tapasbordet

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkeggeplomme
3feddhvitløk
3dlolivenolje
1tsdijonsennep
0,25tskajennepepper + litt sitronsaft
1dashsalt og pepper
1,5dlhvitløksmajones
2stkslangeagurk
1stkgrønt eple
100grkrepsehaler i lake
1dashsalt og pepper etter smak


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Sennep
Skalldyr
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylt agurk med hvitløkmajones med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier261,383 826,47Kcal
Protein1,9628,69gram
Karbohydrat1,8326,79gram
Kostfiber0,629,08gram
Fett27,22398,49gram
Mettet fett3,4850,95gram
Salt0,375,35gram
Pris på oppskriftenKr 5,37Kr 78,61Kroner
Hele oppskriften veier1 464 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Majones:
Visk eggeplommer, kajennepepper, hakket hvitløk og sennep godt sammen. Tilsett olje i en tynn stråle under kraftig pisking slik at majonesen ikke sprekker. Blir den for tykk, er det bare å tilsett litt kaldt vann. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Fylt agurk:
Vask agurken og del den ene i to på langs. Skrap ut frøene med en liten skje. Del de halve agurkene i to på langs og kutt opp i skiver. Skrell eplet og skjær opp i mindre biter som er ca. like store som agurkbitene. Sil laken av krepsehalene og bland sammen hvitløkmajonesen, agurk- og eplebiter og krepsehaler. Smak til med salt og pepper. Skjær den andre agurken i fire 5 cm. lange biter. Hul ut agurken med en liten skje og legg den smakfulle agurkblandingen oppi.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 31988)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt agurk med hvitløkmajones.Fylt agurk med hvitløkmajones.
Denne retten har 261,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Agurk- og ostespyd.Agurk- og ostespyd.
Denne retten har 109,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Agurktapas med spekeskinke.Agurktapas med spekeskinke.
Denne retten har 82,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Papadam tapas.Papadam tapas.
Denne retten har 50,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinerte oliven.Marinerte oliven.
Denne retten har 520,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 56,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.