Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt aprikosrand




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150graprikoser
0,5litervann
0,5dlsukker
6plate(r)gelatin

Pynt:

mandler
svisker
jordbær


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fylt aprikosrand med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier38,5167,25Kcal
Protein1,041,82gram
Karbohydrat8,1714,27gram
Kostfiber0,430,75gram
Fett0,090,16gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 2,19Kr 3,82Kroner
Hele oppskriften veier699 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La aprikosene ligge i vann natten over. Kok aprikosene med vannet og sukkeret til det er blitt mos. Gni dem gjennom sikt.

Mål at det er 1/2 liter. Tilsett gelatinen og varm det hele til gelatinen er oppløst.

Hell det i en randform og la det stivne.

Sett formen et øyeblikk i varmt vann og vend geléen over på rundt fat. Pynt med finskårne, lett ristede mandler langs kanten og fyll randen med svisker og jordbær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8654)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Aprikoskompott.Aprikoskompott.
Denne retten har 145,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.