Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt blekksprut




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgblekksprut
2,5dlris
2,5dlfersk løk finhakket
2,5dlolje
1bunt(er)dill finakket
Salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylt blekksprut med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier202,79744,24Kcal
Protein11,0640,59gram
Karbohydrat9,0833,32gram
Kostfiber0,321,17gram
Fett13,5149,58gram
Mettet fett0,281,03gram
Salt0,180,66gram
Pris på oppskriftenKr 5,66Kr 20,77Kroner
Hele oppskriften veier1 835 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kalamarákia Yemistá

Rens blekkspruten og ta bort ryggbeinet, øyne og det harde. Skyll godt og skjær armene i små skiver som freses med løk i en panne.Når det er tørt tilsettes 2 dl olje og salt/pepper. Rør rundt og ha i risen og 1,2 dl vann og dill. La det koke til vannet er fordampet.

Fyll så kroppen på blekkspruten med denne blandingen med plass for riset til svelling. Sy igjen med bomullstråd og ha den i en gryte. Ha i resten av oljen og vann til opp på halvdelen av blekkspruten. La dette surre til vannet er vekk. Ca 45 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14766)
Tilberedningstid: 45 min
Kategori: Kokt/dampet
Land: Hellas
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.