Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt brødrull



Fylt brødrull oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En slik rull kan man fylle med akkurat det man selv vil. Denne oppskriften er nok noe inspirert av det italienske kjøkken.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5dllettmelk
25grgjær
1,5ssolivenolje
0,5tssalt
150grsammalt hvete, fin
100grsiktet speltmel

Fyll:

1feddhvitløk
100grfriske urter
300grrevet hvitost
150grspekeskinke


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fylt brødrull med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier247,432 469,35411,56Kcal
Protein17,51174,7529,12gram
Karbohydrat14,89148,6024,77gram
Kostfiber3,6136,036,00gram
Fett12,29122,6520,44gram
Mettet fett6,3463,2710,55gram
Salt1,7817,762,96gram
Pris på oppskriftenKr 11,36Kr 113,37Kr 18,90.-
Hele oppskriften veier998 totalt998 pr porsj166 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Varm melken fingervarm, ca 37 °C. Rør ut gjær i litt av den lunkne melken. Tilsett resten av melken sammen med olje og salt. Tilsett mel og elt deigen godt sammen for hånd eller i maskin. Forhev deigen i ca 20 minutter eller til dobbelt størrelse.
Ha deigen ut på et melet bakebord og kjevle den til et rektangel. Speltmelet er litt mer klissete å jobbe med enn vanlig mel.
Hakk opp hvitløk sammen med krydderet. Fordel blandingen på deigen. Strø over ost, og legg over spekeskinke. Rull sammen som en kringle. La den få etterheve i ca 30 minutter. Klipp den gjerne opp som en klippekrans.

Stekes i forvarmet ovn på ca 180 °C i ca 15 minutter. Serveres gjerne lun.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30430)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt brødrull.Fylt brødrull.
Denne retten har 247,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostesnurrer.Ostesnurrer.
Denne retten har 275,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettvinte Osteboller.Lettvinte Osteboller.
Denne retten har 278,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke og ostebrød.Skinke og ostebrød.
Denne retten har 262,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost- og skinkehorn.Ost- og skinkehorn.
Denne retten har 273,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.