Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt gjedde




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kggjedde
1tssalt
0,5tstimian
0,5tsmerian
8stkøsters eller blåskjell
4stkansjoser
60grsmør
1dlrødvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylt gjedde med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104,48477,58Kcal
Protein17,9081,82gram
Karbohydrat0,070,32gram
Kostfiber0,030,14gram
Fett3,1814,54gram
Mettet fett1,768,04gram
Alkohol0,56 %
Salt0,532,43gram
Pris på oppskriftenKr 14,73Kr 67,33Kroner
Hele oppskriften veier1 828 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni fisken inn med salt og legg den i vann. Skrap av skjellene under vann. Rens den og ta ut innvollene. La den være hel i buken. La hodet henge på men ta av gjellene. Spar leveren. Vask den godt inni. Rør sammen krydder, østers, leveren i biter, ansjosfileter og smør. Fyll buken med blandingen. Tørk fisken og gni den inn med salt.
Legges i smurt ildfast fat og stekes på nederste rille ved 200 grader i ca 40 minutter. Men prøv med kniv om den er gjennomstekt. Fisken overhelles flere ganger med smøret som renner ut og rødvin. Server med poteter og grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3846)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.