Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt hvitting (hvilling)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grhvilling filet renskåret.
1tssalt
1krmpepper
2sssmør
2sspersille, hakket
3sssellerirot, revet
0,5dlvann
0,5stksitron, saften av


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylt hvitting (hvilling) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,66215,04Kcal
Protein13,6427,76gram
Karbohydrat0,310,63gram
Kostfiber0,180,37gram
Fett5,5011,19gram
Mettet fett3,336,78gram
Salt1,022,08gram
Pris på oppskriftenKr 7,36Kr 14,98Kroner
Hele oppskriften veier814 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk filetene og dryss med salt og pepper. Rør sammen smør, persille og sellerirot. Fordel det på filetene og rull de sammen.
Fest dem med en tannpirker. Sett rullene tett sammen i en smurt ildfast form. Hell på vann og sitronsaft. Bakes ved 200 grader til den er kokt. Ca 20-30 minutter. Server med grønnsaker, erter og poteter feks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3817)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.