Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt paprika 6



Fylt paprika 6 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Fylt paprika smaker godt som tilbehør både til kjøtt og fisk.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlgrønnsakbuljong (utblandet)
2sssmør
175grcouscous
4stkstore rød paprika
2feddhvitløk
1stkløk
1stkgrønn squash
1stksitron
4ssfrisk basilikum , finhakket
nykvernet salt og pepper
200grcheddar , revet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylt paprika 6 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121,89250,59Kcal
Protein5,1610,61gram
Karbohydrat8,8918,28gram
Kostfiber1,573,23gram
Fett6,9514,29gram
Mettet fett4,308,84gram
Salt0,370,77gram
Pris på oppskriftenKr 4,76Kr 9,79Kroner
Hele oppskriften veier1 645 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp 3 dl ferdigblandet grønnsakbuljong og tilsett 2 ss smør. Tilsett couscous når grønnsakvannet koker. Rør i kjelen og trekk den av platen. Sett på lokk og la couscousen trekke i 10 minutter.
Del fire store paprika i to på langs og ta ut kjernehuset. Finhakk hvitløk og løk. Kutt squashen i små terninger, og riv skallet av en sitron.
Hell couscousen over i en stor bolle og tilsett hvitløk, løk, squash, sitronskall og basilikum.
smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Fordel blandingen i de delte paprikaene og dryss revet cheddar over.

Paprikaene bakes i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter eller pakkes inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Pass på at osten ikke berører aluminiumsfolien.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 27963)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt paprika 6.Fylt paprika 6.
Denne retten har 121,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.