Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt paprika med apetina



Fylt paprika med apetina oppskrift.
Fotograf: Arla Foods

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlgrønnsaksbuljong
1dlbulgur
6stkrøde paprika (ca. 1000 g)
3stkvårløk i tynne ringer (ca. 75 g)
200grApetina® i Lake Naturell
1tsherbes de provence (fransk krydderblanding)
1dashnykvernet pepper
2ssbrødsmuler/knuste krutonger
25grsmør
1boks(er)hakkede tomater (ca. 400 g)

Tilbehør:

4skive(r)Grovt brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylt paprika med apetina med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier92,92405,79Kcal
Protein3,6716,03gram
Karbohydrat9,6041,92gram
Kostfiber1,928,38gram
Fett4,0017,47gram
Mettet fett2,4610,74gram
Salt0,492,13gram
Pris på oppskriftenKr 4,62Kr 20,18Kroner
Hele oppskriften veier1 747 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Steketid: Ca. 45 min. Ved 200ºC.

Kok buljong i en tykkbunnet gryte og tilsett bulgur. Kok den på svak varme og under lokk i ca. 10 min. Ta gryten fra varmen og la bulguren trekke i ca. 10 min. Hell evt. den overskytende buljongen av. Skjær et lokk i paprikaene i stilkenden og fjern frøene.
Skyll og rens paprikaene. Hakk resten av fruktkjøttet fra lokkene fint. Bland det hakkede fruktkjøttet, vårløk, ost og Herbes de Provence i bulguren. Smak til med pepper.
Fordel fyllet i paprikaene. Sett de i en ildfast form (ca. 14 x 28 cm). Dryss brødsmuler/krutonger over og legg en smørklatt på hver.
Hell tomater med væsken på paprikaene og stek det midt i ovnen.

Tips:
Skjær evt. en meget tynn skive av bunnen på paprikaene, før de settes på fatet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arla Foods
(Intern: 30719)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Vegetarmat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt paprika med kyllingkjøttdeig.Fylt paprika med kyllingkjøttdeig.
Denne retten har 139,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt paprika med apetina.Fylt paprika med apetina.
Denne retten har 92,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte paprika med kjøttdeig.Fylte paprika med kjøttdeig.
Denne retten har 87,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt paprika med ris og karbonadedeig.Fylt paprika med ris og karbonadedeig.
Denne retten har 88,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.