Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylt paprika med kreps




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkrepsehaler
4stk storpaprika
1dlukokt ris
2stkløk, finhakket
1stang(stenger)selleri i terninger
Ca 3,5stksjalottløk
0,5stksitron, presset
litt gressløk
2ssolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
litt revet ost
Ca 2,5ssfinhakket paprika
litt persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylt paprika med kreps med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier64,93221,64Kcal
Protein4,1914,30gram
Karbohydrat6,6122,56gram
Kostfiber1,194,06gram
Fett2,157,34gram
Mettet fett0,351,19gram
Salt0,642,19gram
Pris på oppskriftenKr 10,04Kr 34,27Kroner
Hele oppskriften veier1 365 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekovnen på 200 C. Kok ris etter anvisning på pakken. Surr finhakket løk, sjalottløk, selleri og paprika i olje. Tilsett kokt ris, krepsehaler, finhakket gressløk og presset sitron og bland godt. Smak til med salt og pepper.

Skjær toppen av paprikaen, fjern kjernene. Fyll med blandingen og sett toppen tilbake på plass. Sett de fylte paprikaene tett i en ildfast form og stek i stekeovn ca 30 min.

Dryss over revet ost og finhakket persille før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7781)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.