Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte duer innbakt i kålblader




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkduer
12stk storkålblader
4tykk(e) skive(r)bacon
25grhvetemel
25grsmør

Marinade:

1,5dlvin eller cider
2ssolje
0,5ssappelsinskall, finstrimlet
krydderkvast
1dashsalt
pepperkorn

Fyll:
75grbyggryn
2sspersille og timian, finhakket
0,5stkløk, finhakket
25grsmeltet smør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylte duer innbakt i kålblader med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier51,921 628,96Kcal
Protein3,0696,01gram
Karbohydrat5,15161,58gram
Kostfiber2,3774,36gram
Fett1,5047,06gram
Mettet fett0,4815,06gram
Alkohol0,12 %
Salt0,082,64gram
Pris på oppskriftenKr 2,64Kr 82,83Kroner
Hele oppskriften veier12 550 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg duene i en bolle. Hell marinaden over. La det stå og trekke til neste dag.

Ta duene opp og la dem renne litt av seg. Lag fyll. Forvell byggrynene og hell av vannet. Bland grynene og krydderurtene, ha på litt vann og la alt småkoke til grynene er myke. Ta gryn og krydderurter opp, la alt vannet renne av. Bland gryn og krydderurter med løk, smør og krydder og fyll duene med blandingen.

Legg en baconskive rundt hver fugl. Brett kålbladene utover og pakk fuglene inn i dem. Legg "pakkene" side om side i en tung kasserolle. Hell over den silte marinaden og la det småkoke 3-4 timer.

Ta duene opp og legg dem på et varmt serveringsfat. Fjern kålen. Lag jevning av smør og mel og spe med kraften. Hell sausen over duene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8011)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.