Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte honningkaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kghonning,
250grfarin,
150grmargarin eller smør,
800grhvetemel
2stksitroner, skallet revet
200grfruktblanding,
1tsingefær,
1tsnellik,
3tsbakepulver
2stkegg

Til pensling og garnering:

1stkegg
100grskåldede mandler

Fyll:

Ca 2,5dltykk eplemos eller syltetøy


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Nøtter
Spor-av-gluten
Spor-av-lupiner
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Fylte honningkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier328,388 247,00343,63Kcal
Protein5,72143,655,99gram
Karbohydrat58,321 464,6661,03gram
Kostfiber2,4561,532,56gram
Fett7,48187,857,83gram
Mettet fett1,3132,901,37gram
Salt0,246,000,25gram
Pris på oppskriftenKr 5,23Kr 131,35Kr 5,47.-
Hele oppskriften veier2 511 totalt2 511 pr porsj105 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 kaker

Stekes ved ca. 175 C i ca. 35 minutter.

Varm honning, sukker og smør til alt er smeltet. Avkjøl, tilsett hvetemelet, blandet med sitronskall, mandler, krydder og bakepulver, samt egg. Rør deigen glatt, dekk til, og settes kjølig et par timer. Kjevle ut på smurt stekebrett. Skjær 24 firkanter. pensle kaken med vispet egg og mandler. Stekes gyllen. Avkjøl.

Del hver kake i to lag, smør syltetøy på snittflatene og legg kaken sammen. Del hver kake i to ved servering. Kaken er holdbar når den oppbevares uten fyll i tett boks. Fyll den etter hvert.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21242)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.