Gå til forsiden av matoppskrift.no



Fylte hummer


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkhummer, kokte

Saus:

2sssmør
2,5sshvetemel
1,5dlhelmelk
1,5dlfløte
1tssalt
0,5dlsherry
200grsjampinjong
2stktrøfler (kan sløyfes)
2sspersille, hakket
2sskavring, knust
2ssrevet god ost


Fremgangsmåte:

Hummerene deles på langs fra undersiden. Rens de og plukk ut kjøttet. Ta vare på skallet. Smelt smør i en kjele og rør inn melet. Spe med fløtemelk litt om gangen. La den koke litt og smak til med salt og sherry. Rens og skyll sjampinjong og trøfler. Skjær soppen meget fint opp. Ha det i sausen sammen med hummerkjøtt og evt rogn Vask og tørk hummerskallene. Fyll i stuingen og ha over persille, kavring og ost. Gratiner i ovnen ved 200 grader til de har farge.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3848)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 137,32 Kcal Forklaring?
Protein 8,17 g
Fett 8,94 g
Karbo 4,98 g
Pris 33,45.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!