Fylte hummer


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkhummer, kokte

Saus:

2sssmør
2,5sshvetemel
1,5dlhelmelk
1,5dlfløte
1tssalt
0,5dlsherry
200grsjampinjong
2stktrøfler (kan sløyfes)
2sspersille, hakket
2sskavring, knust
2ssrevet god ost


Fremgangsmåte:

Hummerene deles på langs fra undersiden. Rens de og plukk ut kjøttet. Ta vare på skallet. Smelt smør i en kjele og rør inn melet. Spe med fløtemelk litt om gangen. La den koke litt og smak til med salt og sherry. Rens og skyll sjampinjong og trøfler. Skjær soppen meget fint opp. Ha det i sausen sammen med hummerkjøtt og evt rogn Vask og tørk hummerskallene. Fyll i stuingen og ha over persille, kavring og ost. Gratiner i ovnen ved 200 grader til de har farge.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3848)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 137,32 Kcal
Protein 8,17 g
Fett 8,94 g
Karbo 4,98 g
Pris 33,45.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!