Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte pannekaker 2



Fylte pannekaker 2 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlhvetemel
1tssalt
3stkegg
5dlmelk
1dlhvitost, reven

Ostesaus

1sssmør /margarin
2sshvetemel
4dlmelk
3ssparmesan eller annen hvit ost, revet
1tssalt
0,5tshvit pepper
0,25tsmuskat

Bolognese

500grkjøttdeig /karbonadedeig
1stkløk
2stang(stenger)selleri
1stkgulrot
60grbacon
Ca 0,5tssalt
0,5tspepper
0,25tsmuskat
2sstomatpuré
3dlkraft eller buljong
1boks(er)tomater, hermetiske


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylte pannekaker 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111,57811,01Kcal
Protein6,7749,21gram
Karbohydrat7,0150,96gram
Kostfiber0,644,65gram
Fett6,1344,56gram
Mettet fett2,9821,66gram
Salt1,057,63gram
Pris på oppskriftenKr 3,80Kr 27,62Kroner
Hele oppskriften veier2 908 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen ingrediensene til pannekakerøra. Ha i mel og salt først og visp inn melken til en jevn og glatt røre. Rør inn eggene tilslutt. La røra svelle i ca. 30 minutter.
2. Lag Bolognese og ostesaus som anvist nedenfor.
3. Lag litt tykke pannekaker som stekes på middels varm panne.
4. Fordel Bolognese på pannekakene og rull dem sammen. Legg over på et ildfast fat.
5. Hell over ostesausen og dryss over revet ost.
6. Gratiner under grillen til osten har smeltet og blitt gyllen.

Ostesaus
1. Smelt smør i en kjele og rør inn melet.
2. Spe med melken under omrøring og la sausen koke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk.
3. Ha permesan og la osten smelte. Smak til med krydder.

Bolognese
1. Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger.
2. Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme.
3. Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene.
4. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: HAUKET.NET
(Intern: 1892)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mexican pancakes.Mexican pancakes.
Denne retten har 157,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte pannekaker 2.Fylte pannekaker 2.
Denne retten har 111,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte pannekaker med saus.Fylte pannekaker med saus.
Denne retten har 119,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte Pannekaker.Fylte Pannekaker.
Denne retten har 161,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.