Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte pannekaker med saus



Fylte pannekaker med saus oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Fylte pannekaker kan man variere i det uendelige. Vi bruket noe av det vi hadde i kjøleskapet, som spirer, kjøttdeig, salat, gulrot, løk ++. Det kan og brukes søtpotet, neper, selleri, kål osv. Og så en søt saus med brunt sukker som helles over. Smaker best lunkne

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkgulrot
1stkløk
1begerspirer
3feddhvitløk
250grkjøttdeig
3ssoystersaus etter smak
1håndfull(er)bladsalat

Tynne pannekaker

4dlmelk
2dlhvetemel
2stkegg
1tssalt

Saus

0,5kopp(er)vann
0,5kopp(er)brunt sukker
1ssmaisenna
2ssfinhakket hvitløk
2sshakkede nøtter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylte pannekaker med saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119,16930,69Kcal
Protein6,0347,10gram
Karbohydrat14,51113,33gram
Kostfiber0,866,72gram
Fett3,9230,62gram
Mettet fett1,3610,62gram
Salt0,896,93gram
Pris på oppskriftenKr 4,51Kr 35,22Kroner
Hele oppskriften veier1 562 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle grønnsaker kuttes julienne. (I fyrstikksbiter)

Fyll.
Brun og smuldre kjøttdeigen. Her kan det brukes andre slag kjøtt ol. Eller rester.
Brun grønnsakene og smak til med salt og pepper. Bland med kjøttet og ha i litt oystersaus etter smak
Gjør klar noen salatblad

Pannekaker
Rør sammen og la svelle litt. Stek små runde pannekaker på vanlig måte. Bruk en liten stekepanne.

Anretning pannekaker.
Ta på hver pannekake litt fyll. Brett inn den ene siden og rull sammen før det legges på tallerken.

Sausen.
Kok opp vannet og rør inn sukkeret.
Ta litt av blandingen, tilsett maissenna, rør om og hell tilbake.
Fjern fra varmen når den tykner
Bland i hvitløk og hakkede nøtter!

Til servering så helles sausen over pannekakene og drysses med nøtter,

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31928)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylte pannekaker med saus.Fylte pannekaker med saus.
Denne retten har 119,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte pannekaker 2.Fylte pannekaker 2.
Denne retten har 111,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mexican pancakes.Mexican pancakes.
Denne retten har 157,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte Pannekaker.Fylte Pannekaker.
Denne retten har 161,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.