Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte paprika




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkpaprika
Ca 3,5dlris som er kokt i grønnsakbuljong
1stkløk
3feddhvitløk
2stktomater, skåldede
hakket persille
Ca 2,5sshakket sort oliven
olivenolje


Annonse


Næringsdeklarasjon for Fylte paprika med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier58,13156,34Kcal
Protein1,433,85gram
Karbohydrat10,0126,92gram
Kostfiber1,554,17gram
Fett1,032,77gram
Mettet fett0,180,48gram
Salt0,190,52gram
Pris på oppskriftenKr 2,89Kr 7,77Kroner
Hele oppskriften veier1 076 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær toppen av paprikafruktene og behold dem som lokk. Rens fruktene forsiktig for frø og frøholdere. Sett dem i smurt form for å fylle dem.

Hakk løk og hvitløk, og stek det blankt i olivenolje. Grovhakk tomatene og ha dem i sammen med noe av persillen. La det surre et par minutter og rør inn risen og det andre. Smak til med nykvernet pepper. Stapp fyllet i paprikaene, sett på lokkene og sett formen i ovn på 200 C i 30-40 minutter.

Serveres til fisk eller kjøtt, eller bare med brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5962)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt paprika 6.Fylt paprika 6.
Denne retten har 121,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.