Fylte paprika i mikro-ovn


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stk storstore røde paprika
200grkarbonadedeig
2stktomater
salt og pepper
1stkfinhakket sjalottløk
0,5dlskummet melk
2porsjon(er)ris


Fremgangsmåte:

Dette er en fin liten koserettsom ikke er tidkrevende. I dag kan vi kjøpe røde, gule og grønne paprikafrukter. Den grønne er umoden frukt av de gule og røde. Paprika er rik på C-vitaminer - derfor et godt tilskudd i husholdningen. I denne koselige retten bruker vi den røde og delikate varianten av paprika.

Skjær litt av toppen på paprikaene og rens dem klare. Bland kjøttet og de andre ingrediensene, og fyll det i paprikaene. Plasser paprikaene på et eget fat, dekk til, la de stå i 15 minutter i mikroovnen for å få det beste resultatet. Serveres med kokt ris.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Grete Roede
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 769)
Kategori: Enkle retter/mikro
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 74,5 Kcal
Protein 4,85 g
Fett 0,94 g
Karbo 10,95 g
Pris 4,33.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!