Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte reinsdyrhjerter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkhjerter
200grreinsdyrfarse
2ssklippet persille
1stkløk
30grMargarin
2dlvann
1dlmelk
1tssalt
3sstomatpure
1dlfløte
1sshvetemel
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylte reinsdyrhjerter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,38623,03Kcal
Protein10,4464,80gram
Karbohydrat5,2732,71gram
Kostfiber0,593,66gram
Fett4,0425,08gram
Mettet fett1,9512,10gram
Salt0,442,75gram
Pris på oppskriftenKr 9,80Kr 60,83Kroner
Hele oppskriften veier2 483 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

vask og rens hjertene. Tørk dem godt. Bland farsen med hakket løk og persille.
Fyll farsen i hjertene og sy igjen. Brun dem i margarin, spe med vann, melk og tomatpure. Ha i salt.
Kokes til de er møre ca 1-1,5 timer.
Lag en jevning av fløte og mel, som tilsettes under røring. Kok i ca 10 min til. Smak til med salt.
Hjertene skjæres i skiver og serveres med poteter, saus og grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2910)
Tilberedningstid: 120 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.