Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte reinsdyrhjerter 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 3stkreinsdyrhjerter etter størrelsen
1tssalt
0,5tspepper
2stkepler
100grstenfrie svisker
Ca 9stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlseterrømme
1ssrørte tyttebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylte reinsdyrhjerter 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113,55555,43Kcal
Protein15,2574,60gram
Karbohydrat3,7018,10gram
Kostfiber0,653,18gram
Fett4,0519,81gram
Mettet fett2,1510,52gram
Salt0,562,74gram
Pris på oppskriftenKr 14,33Kr 70,10Kroner
Hele oppskriften veier1 957 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær et snitt i kjøttet fra siden og inn til tverrveggen. Rens hjertene for hinner og skyll dem godt i kaldt vann. Gni dem inn med salt og pepper.

Skjær eplene i terninger, hakksviskene grovt og fyll det i hjertene. Sy dem sammen eller bind dem opp og brun dem godt i smør. Spe med vann eller kraft så det står halvt opp på kjøttet.

Tilsett enerbær og la kjøttet trekke under lokk til det er godt mørt - det tar 1 1/2 - 2 timer. Ta kjøttet opp og kok inn sjyen. Spe den med rømme og tilsett tyttebær som presses gjennom en sikt. Smak sausen til. Jevn den eventuelt med 1 ts maisennamel rørt ut i kaldt vann.

Skjær hjertene i skiver og server dem med rosenkål, stekt sopp, poteter og sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10719)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.