Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Fylte villender




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkender renses
1stksitron
1dashsalt
1dashpepper
6stkepler
2sssmør eller margarin
300grblå druer
3dlkraft på terning
1tsarrowrot
2ssportvin, kan sløyfes
1dlfløte
1sssolbærgelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Fylte villender med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier294,273 831,98Kcal
Protein9,22120,06gram
Karbohydrat2,5032,56gram
Kostfiber0,425,47gram
Fett27,34356,02gram
Mettet fett8,38109,12gram
Alkohol0,07 %
Salt0,222,90gram
Pris på oppskriftenKr 11,19Kr 145,72Kroner
Hele oppskriften veier5 209 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fuglene og gni dem ut- og innvendig med sitron.

Krydre. Fyll dem med utkjernede eplebåter. Resten av eplebåtene stekes ved siden av fuglen. Bind fuglen opp med hyssing, brun dem i smør og legg dem i ovnspannen.

Ta ut kjernene på vel halvparten av druene, legg dem rundt fuglen i pannen, spe med 1 1/2 dl varm kraft (halvparten) og stek ved 175 C i ca 45 minutter. Spe etter hvert med resten av kraften.

Ta opp fuglen og hold den varm. Sil stekesjyen. Legg opp frukten på anretningsfatet.

Kok opp den silte sjyen og jevn den med arrowrot utrørt i portvin eller 2 ss vann. Tilsett fløten og smak til med salt, pepper og gelé.

Del fuglen i to, fjern brystbenet og mest mulig av skroget. Legg den opp på rykende varmt serveringsfat og garner med friske druer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7970)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.