Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gås i eplecidersjy




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkgås

Saltlake:

6litervann
1,5kgsalt
400grsukker
2stklaurbærblad
1sssennepsfrø

Eplecidersjy:

1litereplecider og litt kokekraft (tilsammen ca. 1 liter)
Ca 2ssmaizena


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep
Spor-av-gjær
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gås i eplecidersjy med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier52,91995,10Kcal
Protein4,7789,71gram
Karbohydrat4,4984,45gram
Kostfiber0,020,38gram
Fett1,5128,40gram
Mettet fett0,5810,91gram
Alkohol0,32 %
Salt13,11246,51gram
Pris på oppskriftenKr 5,29Kr 99,49Kroner
Hele oppskriften veier11 285 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og tilsett alle ingredienser. Avkjøl. Skyll gåsen i kaldt vann og la den ligge i saltlaken i 2 døgn. Kok deretter gåsen i 2 timer i vann tilsatt rikelig med grønnsaker (gulrot, løk, purre), laubærblad, timian og hel pepper.

Server den kokte, sprengte gåsen med en eplecidersjy laget av eplecider og litt kokekraft (tilsammen ca. 1 liter) jevnet med ca. 2 ss maisenna. Renskårne eplebåter og tynne gulrøtter passer fint til. Pynt med friske grønne urter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2325)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.