Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gåseragu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkgås i serveringsstykker
Ca 7,5dlvann
1tssalt
2dlmelk
Ca 6,5dlkraft
2stklaurbærblader
0,5dlsyltet løk
3stkepler
4sskorinter
Ca 35grmandler
Hvetemel
1dashsalt
1tsedikk
1tssukker
Sopp
Litt muskat
Soyasaus


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gåseragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,37863,87Kcal
Protein12,49110,81gram
Karbohydrat1,8916,77gram
Kostfiber0,353,11gram
Fett4,3538,59gram
Mettet fett1,6214,37gram
Salt0,464,08gram
Pris på oppskriftenKr 9,40Kr 83,40Kroner
Hele oppskriften veier4 436 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann, ha i salt og gåse stykkene. Kok opp, skum av og la det trekke til de er halvkokte. Ta de opp og la de renne av. Brun så stykkene i smør på alle sider i en gryte. Slå på melk og kraft. Ha i laurbærblad, løk og korinter. Ha i epler i terninger og strimlete mandler. La det surre til kjøttet er mørt. Jevn med litt hvetemel. Sopp kan tilsettes mot slutten av koketiden. Smak til med salt, sukker, eddik, muskatt og soya. Server i gryten med kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3826)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.