Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gåseragu 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grrenskåret gåsekjøtt fra bryst og lår
1dashsalt
1dashpepper
0,5tskarve
1stkløk
80grMargarin
40grhvetemel
1sstomatpuré
4dlgåsekraft
1dlseterrømme
1sskapers
150grsylteagurker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gåseragu 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,85584,09Kcal
Protein11,4648,56gram
Karbohydrat3,0512,92gram
Kostfiber0,441,86gram
Fett8,7737,16gram
Mettet fett3,2813,90gram
Salt0,642,70gram
Pris på oppskriftenKr 9,29Kr 39,36Kroner
Hele oppskriften veier1 695 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær løs brystfileter og lår på gåsa. Kok kraft på skroget.

Skjær gåsekjøtt i terninger på ca 30 g. Strø med salt og pepper. Skjær løken i skiver. Brun smøret i en gryte og ha i løk og kjøtt. Brun dette pent. Tilsett karve og tomatpuré. Rør inn melet.

Hell over gåsekraft og kok opp. Kok under lokk til kjøttet er mørt, 40-60 minutter. Tilsett rømme til slutt.

Før servering drysses gryta med strimlet syteagurk og kapers. Et dryss hakket persille er både pent og godt. Retten smaker best servert med potetpuré, men ris eller kokte poteter går også bra.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8063)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.