Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gammeldags brødpudding med rom og rosiner



Gammeldags brødpudding med rom og rosiner oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grlyse rosiner
0,75dlrom, evt. konjakk
250grdaggammel loff u/ skorpe
125grsukker
100grsmør
6stkegg
5dlmelk
1tsvaniljesukker
0,5tssitronsaft
0,75tsmalt kanel
1stkeple


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Gammeldags brødpudding med rom og rosiner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier196,653 166,78395,85Kcal
Protein5,2183,9010,49gram
Karbohydrat22,36360,0845,01gram
Kostfiber0,8914,331,79gram
Fett7,96128,1916,02gram
Alkohol1,85 %29,793,72gram
Mettet fett4,2368,128,51gram
Salt0,325,220,65gram
Pris på oppskriftenKr 4,92Kr 79,23Kr 9,90.-
Hele oppskriften veier1 610 totalt1 610 pr porsj201 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Lages i 1 1/2 l form.

La rosinene trekke i rom i 1/2 time eller over natten. Skjær brødet i terninger og fordel dem på en stekeplate. Rist dem i stekeovnen ved 225ºC i ca. 5 minutter til de er tørre. Pisk sammen sukker, smør, egg, melk, vaniljesukker, sitronsaft og kanel i en stor bolle. Skrell eplet og skjær det i små terninger. Ha dem i bollen sammen med brødterninger, rosiner og rom. La væsken trekke inn i brødet. Fyll blandingen over i en brødform som er kledd med bakepapir i bunnen. Stek brødpuddingen i vannbad nederst i stekeovnen ved 175ºC i ca. 1 time.
Server den varm eller lun med vaniljesaus, ingefærsaus eller rød saus.

Spesielle egenskaper
Lite kunstige stoffer/halvfabrikata
Kilde:
eip

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1326)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Herlige kyllingsmørbrød.Herlige kyllingsmørbrød.
Denne retten har 248,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gammeldags brødpudding med rom og rosiner.Gammeldags brødpudding med rom og rosiner.
Denne retten har 196,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strata med spinat og brokkoli.Strata med spinat og brokkoli.
Denne retten har 164,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.