Gå til forsiden av matoppskrift.no



Gateau Marcel


Oppskriften på Gateau Marcel har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
125grgod mørk sjokolade.
125grsmør
125grsukker
4,5stkeggeplommer
6stkeggehviter


Fremgangsmåte:

Smelt sjokolade,smør og sukker i vannbad, og legere så massen med 1 eggeplomme av gangen så massen endrer konsistens og skinner lett, pisk deretter eggehviter stivt, og vend den avkjølte masse i hvitene forsiktig.

Hell deretter 3/4 deler av massen over i en smurt rundform, bakes så i 20 min. ved 160 grader. Kaken tas ut (den skal falle sammen). Når kaken er helt kald helles de siste av massen over og kaken settes på kjøl i min. 5 timer før servering så massen/glasseringen kan nå å sette seg

Tips:
Man kan godt legere massen når den akkurat er tatt av varmen, hvis bare det legeres med et egg av gangen. Det er også viktig når massen smeltes i vannbadet, at den ikke koker, for sjokolade har ikke godt av å koke


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 21819)
Kategori: Kaker
Land: Frankrike

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 357,52 Kcal Forklaring?
Protein 6,55 g
Fett 23,7 g
Karbo 29,03 g
Pris 5,37.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!