Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Gateau Marcel

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 5635 lesere! 5635 lesere

Ingredienser

Porsjoner
125grgod mørk sjokolade.
125grsmør
125grsukker
4,5stkeggeplommer
6stkeggehviter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Frankrike

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Smelt sjokolade,smør og sukker i vannbad, og legere så massen med 1 eggeplomme av gangen så massen endrer konsistens og skinner lett, pisk deretter eggehviter stivt, og vend den avkjølte masse i hvitene forsiktig.

Hell deretter 3/4 deler av massen over i en smurt rundform, bakes så i 20 min. ved 160 grader. Kaken tas ut (den skal falle sammen). Når kaken er helt kald helles de siste av massen over og kaken settes på kjøl i min. 5 timer før servering så massen/glasseringen kan nå å sette seg

Tips:
Man kan godt legere massen når den akkurat er tatt av varmen, hvis bare det legeres med et egg av gangen. Det er også viktig når massen smeltes i vannbadet, at den ikke koker, for sjokolade har ikke godt av å koke

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 357,52304,3415,2 %
Fett: 23,7020,17 gr28,8 %Fett59,66 %
Protein: 6,555,58 gr11,2 %Protein7,32 %
Karbo: 29,0324,71 gr8,2 %Karbo32,47 %
Fiber: 0,950,81 gr2,7 %Fiber0,53 %
Mettet fett: 13,7311,69 gr58,4 %
Salt: 0,460,39 gr7,9 %
Hele oppskriften veier 681 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,37 .-
Pris 8 porsjonerKr. 36,57 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 4,57.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sjokolademoussekake med sukrin hos oss.Les mer om Dobbel suksess hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:21819



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser