Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Geitost og sopp Fondue




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4ssolivenolje
2feddhvitløk
3dlskivet fersk sopp,
2ssfriske urter
timian, persille, oregano
salt og pepper
0,25kopp(er)hvitvin
1tspotetmel
2kopp(er)geitost
cheddar


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Geitost og sopp Fondue med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier338,77381,88Kcal
Protein7,838,83gram
Karbohydrat20,1722,74gram
Kostfiber0,480,54gram
Fett24,1127,18gram
Mettet fett10,9512,34gram
Alkohol1,26 %
Salt0,440,50gram
Pris på oppskriftenKr 9,90Kr 11,16Kroner
Hele oppskriften veier451 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en medium varm panne. Ha i hvitløk, sopp, urter, salt og pepper. La steke i ca 8 minutter, til soppen er bløt. Sett til side. Bland vin og potetmel i en panne. Slå ned varmen når det begynner å koke. Tilsett ost og rør. Ta pannen bort fra varmen og tilsett soppblandingen, rør sammen. Server i en fonduegryte, server med oppskjærte grønnsaker og brød i terninger.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Anders
(Intern: 6322)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.