Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gelatin Hvordan man løser den opp




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Legg gelatinen ca 15 minutter i kaldt vann.
Vris så ut vannet og legg den over i en liten skål.
Hell over 1/2 dl kokende vann og gelatinen oppløses.
Brukes med en gang i fromasjer, kaker osv

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967243)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.