Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gelini




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)Ensini / Peptini
Ca 3,5plate(r)gelatin løses opp i
0,5dlkokende vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gelini med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123,08312,01Kcal
Protein4,3411,00gram
Karbohydrat26,4367,00gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,030,07gram
Pris på oppskriftenKr 12,86Kr 32,60Kroner
Hele oppskriften veier254 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland Ensini / Peptini og den oppløste gelatinen
La stivne
Serveres med vaniljesaus

Mer info

Forfatter:
Kilde: Stephanie Hopkins/Synnøve Strandenæs
(Intern: 17423)
Kategori: Dessert
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.