Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Giblet gravy (kalkunsaus)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkalkun innmatIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 1,5stkløk
3stang(stenger)selleri
1tssalt
1literkraft
6sshvetemel
2stkhakkede, hardkokte egg
0,5tspepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Giblet gravy (kalkunsaus) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier31,0756,19Kcal
Protein1,803,26gram
Karbohydrat3,596,49gram
Kostfiber0,571,03gram
Fett0,931,68gram
Mettet fett0,230,42gram
Salt1,272,30gram
Pris på oppskriftenKr 1,49Kr 2,69Kroner
Hele oppskriften veier1 447 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg innmaten i en kjele. Dryss over salt og ha på vann til det dekker. Kok opp og skum av det som flyter opp. Kok i ca 1 time. Rens kjøttet fra halsen, og grovhakk innmaten.

Kok opp stekesjyen. Tilsett hvetemel ristet ut i litt kaldt vann (meljevning) under omrøring. Kok opp til det tykner. Tilsett grovhakket innmat og egg.

Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11975)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.