Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gjørs gratinert med urter og revet brød




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 550grgjørsfileter uten skinn
persille
basilikum
timian
rosmarin
150grsmør
2dlrevet brød
2dlhvitvin
nymalt svartpepper
1dashsalt
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gjørs gratinert med urter og revet brød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150,61619,38Kcal
Protein7,7031,67gram
Karbohydrat8,6835,70gram
Kostfiber0,913,74gram
Fett8,3534,34gram
Mettet fett4,9920,52gram
Alkohol1,16 %
Salt0,251,04gram
Pris på oppskriftenKr 8,41Kr 34,59Kroner
Hele oppskriften veier1 645 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha salt og pepper på filetene, og stryk noe av smøret over dem. Bland det revne brødet og de finhakkede urtene. Bland etter egen smak i en kjøkkenmaskin.

Legg filetene i en smurt ildfast form og dryss det revne brødet over gjørsfiletene. Dynk hvitvinen over og sett formen i ovn ved 180 C i 10-15 minutter.

Hell kraften i en kjele, kok opp og visp inn resten av smøret. Tilsett gjerne en aning sukker og litt fransk sennep.

Serveres med kokte poteter som er stekt en kort stund i persillesmør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11928)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.