Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gjedde i avis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1kggjedde
1dashsalt
1dashpepper
Aftenposten eller lignende stor avis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gjedde i avis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,58206,70Kcal
Protein20,1850,51gram
Karbohydrat0,010,03gram
Kostfiber0,010,03gram
Fett0,200,50gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,210,51gram
Pris på oppskriftenKr 14,99Kr 37,52Kroner
Hele oppskriften veier1 001 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fisken for innvoller og skjell, strø godt på med salt og pepper. Er man riktig nøye kan man først filitere gjedda, slik at den blir behageligere å spise. En gjedde består jo ikke bare av ryggbein. Det sitter dessverre også en mengde små bein i kjøttet.

Fukt så avisen godt og pakk inn gjedda. Legg så pakken på glørne. Under stekingen vender man pakken av og til for at fisken skal bli stekt likt på begge sider.
Når avisen er helt tørr, er også fisken ferdig til å spises. Det hele tar ca. 20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2969)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.