Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gjeddekaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1kgnytrukken gjedde i fileter
100grsmør
Litt purre
2sspotetmel
Ca 7,5dlmelk
2stkegg
1dlkremfløte
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gjeddekaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118,97619,56Kcal
Protein11,7261,03gram
Karbohydrat2,6914,01gram
Kostfiber0,020,10gram
Fett6,8135,46gram
Mettet fett4,1721,72gram
Salt0,221,13gram
Pris på oppskriftenKr 8,56Kr 44,58Kroner
Hele oppskriften veier2 083 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken minst to ganger sammen med smør, siste gang tilsettes litt purre. Elt inn potetmelet og spe deigen med melk. Når deigen er glatt, tilsettes egg og fløte. Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2417)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.