Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gjeddekaker 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kggjeddekjøtt
300grspekk eller 100 g smør
purre etter smak
2sspotetmel
Melk til speing
2stkegg
1dlkremfløte
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gjeddekaker 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier262,521 006,16Kcal
Protein14,3054,81gram
Karbohydrat1,375,25gram
Kostfiber0,020,08gram
Fett22,2085,09gram
Mettet fett1,826,98gram
Salt0,160,62gram
Pris på oppskriftenKr 12,01Kr 46,03Kroner
Hele oppskriften veier1 533 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken minst to ganger sammen ned spekk eller smør, siste gang tilsettes purre etter smak. Elt inn potetmelet og spe deigen dråpevis med melk. Når deigen er glatt, tilsettes egg og fløte. Smak til med salt og pepper. Stekes pent brune i smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13442)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.