Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gjeddekaker med ål




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grgjeddefilet renset ferdig
350grålefilet renset ferdig
2tssalt
2tspotetmel
Litt knust kavring
1krmpepper
1krmmalt muskatblomme
Ca 2,5dlmelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gjeddekaker med ål med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier179,02435,20Kcal
Protein14,3734,93gram
Karbohydrat1,794,35gram
Kostfiber0,040,10gram
Fett12,7030,87gram
Mettet fett3,338,10gram
Salt1,533,71gram
Pris på oppskriftenKr 15,27Kr 37,12Kroner
Hele oppskriften veier972 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken 2 ganger med salt og potetmel. Ha i kavring og spe med melk. Tilsett krydder. Lag fiskekaker.
Stekes pent brune på begge sider.

Server med kokte poteter og smeltet smør-

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2840)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.