Gå til forsiden av matoppskrift.no

Gløgg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
14clportvin
14clsherry
14clmadeira
7clrødvin
4stknelliker, hele
2stkkardemomme, hele


Annonse


Kalorier og næringsinnhold i Gløgg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,73682,87Kcal
Protein0,190,94gram
Karbohydrat7,4837,09gram
Kostfiber0,341,69gram
Fett0,090,45gram
Mettet fett0,010,05gram
Alkohol15,08 %
Salt0,010,06gram
Pris på oppskriftenKr 24,14Kr 119,69Kroner
Hele oppskriften veier496 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blandingen røres om og varmes langsomt opp til kokepunktet.

Den varme gløggen serveres i gløgglass med rosiner og skåldede mandler. En teskje hører med.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 4199)
Kategori: Varme drikker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Mine andre populære oppskrifter

Prøv Amerikanske pannekaker med lønnesirup.
Amerikanske pannekaker med lønnesirup
Prøv Kylling kebab.
Kylling kebab
Prøv Kokt kveite.
Kokt kveite





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.