Gå til forsiden av matoppskrift.no

Gløgg med rom



Annonse

Ingredienser

Ekstrakt til 3 flasker rødvin

1/2 flaske mørk rom
2 stenger hel kanel, brekket i små stykker
25 krydder nelliker
1 stk. ingefær
1 ts. kardemomme
1 ss pomerans kall

I tillegg kommer:
Rødvin
Mandler
Rosiner
Vanilje sukker
Sukker


Fremgangsmåte:

1: Gløgg ekstrakt :
Bland ingrediensene til ekstrakten i et norgesglass. La blandingen stå minst 1 uke gjerne lengre. Så filtreres blandingen gjennom et kaffefilter. Denne ekstrakt rekker til 3 flasker rødvin.

2: Når dagen hvor gløggen skal drikkes kommer, helles rødvin og ekstrakt i en gryte, og varmes langsomt opp (må ikke koke)

3: Tilsett sukker, mandler, rosiner og vanilje sukker efter smak
Skål.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 19037)
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sangria 1.
Sangria 1
Denne retten har 66,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.