Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glaserte neper og løk(0.A.B.AB)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2sssmør(olivenolje til A)
2ssolivenolje
1stkløk delt i 4
4stkneper i biter
4feddhvitløk, presset
Ca 2,25dlkyllingkraft (A og AB bruker vann)
1dashsalt
4sspersille, finhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glaserte neper og løk(0.A.B.AB) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,74228,61Kcal
Protein1,602,64gram
Karbohydrat4,457,33gram
Kostfiber1,472,42gram
Fett12,4020,43gram
Mettet fett6,039,94gram
Salt7,4312,25gram
Pris på oppskriftenKr 6,79Kr 11,19Kroner
Hele oppskriften veier659 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i oljen ved svak varme i en stor panne. Ha i løk og rør om. La den surre i 20 minutter. Tilsett neper og hvitløk. Rør om. Ha på kraft og salt. Kok opp demp varmen og la det surre i 20 minutter. Evt ha i mer væske, skal ikke koke tørt.

Når det er ferdig tas lokket av og resten av væsken kan fordampe. Snu litt rundt på grønnsakene og server med en gang. Dryss over persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14290)
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.