Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glaserte vaktler med eplegrateng




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkvaktler
50grsmør
1tssalt
1krmpepper

Glasering:

4sshonning
1sssmør
2ssnypresset appelsinsaft

Grateng:

Ca 7stkeple, syrlige
50grsmør
6sshonning
2sseddik
3sspinjekjerner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-lupiner
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glaserte vaktler med eplegrateng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier180,13958,25Kcal
Protein8,4645,01gram
Karbohydrat12,1764,74gram
Kostfiber0,884,68gram
Fett10,6556,66gram
Mettet fett4,5724,31gram
Salt0,462,43gram
Pris på oppskriftenKr 9,73Kr 51,76Kroner
Hele oppskriften veier2 128 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta innmaten ut av fuglene. Skyll og tørk dem. Smelt smøret i en ildfast form eller en liten langpanne. Salt og pepre fuglene inni og utenpå. Bind sammen bena med bomullstråd. Snu dem i det smeltede smøret. Legg dem med brystet opp i formen eller pannen. Stek fuglene på nederste rist i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter.

Kok opp honningen. Rør i smøret og appelsinsaften. Pensle fuglene med blandingen. Sett fuglene under grillen i 2 minutter. La fuglene stå ca 10 minutter før servering.

Skrell eplene og skjær dem i båter til gratengen. Legg dem i en ildfast form. Smelt smøret og drypp det over eplene. Sett dem i ovnen ved 225 C i ca 10 minutter.

Kok opp honning og eddik. Hell det over eplene og la dem steke ytterligere 10-15 minutter.

Rist pinjekjernene og strø dem over gratengen.

Server fuglene med eplegrateng og hvitt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8104)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.