Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m.

Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 15 lesere
Oppskriften har hatt 15880 lesere! 15880 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4dlMelis med sitron-, jordbær eller sjokoladesmak
1stkeggehvite
0,5dråpe(r)eddik
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m. er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse




Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m..

Fremgangsmåte:

Pisk ingrediensene sammen til en fast, seig masse, helst med miksmaster. Ha glasuren i sprøytepose og sprøyt i mønster på f.eks. pepperkaker.
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 353,24974,3548,7 %
Fett: 0,000,00 gr0,0 %Fett0 %
Protein: 1,333,67 gr7,3 %Protein1,5 %
Karbo: 86,99239,92 gr80,0 %Karbo98,49 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,070,18 gr3,6 %
Hele oppskriften veier 276,05 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,37 .-
Pris 1 porsjonerKr. 6,54 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 6,54.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Lemon Curd hos oss.Les mer om Marengs 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:25428



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser