Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glostekt reinsdyrribbe




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Tørket reinsdyrribbe deles i serveringsstykker, men ikke slik at de er helt atskilt. Beina træs på en vidjekvist og henges over glørne (bjørkeglo) i bålet. Når kjøttet er passe stekt, tar man det med fingrene og gnager kjøttet av beina. Samisk brød hører med.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18329)
Kategori: Grillmat
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet reinsdyrkotelett med båtpotet og grønnsakspakke.Grillet reinsdyrkotelett med båtpotet og grøn.
Denne retten har 95,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillede reinsdyrkoteletter.Grillede reinsdyrkoteletter.
Denne retten har 123,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.