Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri Kringle/Kaffekrans




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grTORO Glutenfri fin kakemiks
50grMargarin
100grsukker
2tskardemomme
1ssfiberhusk
2stkegg
1pakkegjær
4dlmelk /vann
5ssolje
1tsbakepulver

FYLL:

Mykt smør, rosiner, kanel, sukker, eller vaniljekrem.
Egg til pensling, hakkede mandler, perlesukker. *) evt. Laktosefri


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri Kringle/Kaffekrans med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier262,943 365,32240,38Kcal
Protein2,8936,992,64gram
Karbohydrat42,69546,3839,03gram
Kostfiber1,3417,151,23gram
Fett8,66110,847,92gram
Mettet fett1,1314,461,03gram
Salt0,688,650,62gram
Pris på oppskriftenKr 3,83Kr 49,02Kr 3,50.-
Hele oppskriften veier1 280 totalt1 280 pr porsj91 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

1. Bland alt det tørre og smuldre smøret i.
2. Løs opp gjær og fiberhusk i væsken 37°C. Slå i eggene og til sist oljen.
3. La mikseren gå 3-5 min. og forhev i 20 min.
4. Ha litt mel på bordet og del deigen i to. Bruk slikkepott.
5. Kjevl ut den ene halvdelen til en rund kake. Ha litt mykt smør på kaken, strø med rosiner, kanel og sukker. Rull kaken sammen og form den som en ring på platen. Pensle med egg og strø med hakkede mandler og perlesukker.
6. Ta den andre halvdelen og kjevl den avlang.
7. Flytt den over på platen og form den som en ring.
8. Legg vaniljekrem i midten og pensle med egg på begge kanter.
9. Brett sammen - pensle med egg og strø med perlesukker.
10. Etterhev i ca. 15 min. og stek i ca. 10 min. v/250°C.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 22299)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.