Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri Nordlandslefse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkegg
2kopp(er)sukker
1kopp(er)sirup
1kopp(er)margarin, smeltet
Ca 2,5kopp(er)kefir
4tshornsalt (strøkne)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 1,5tsvaniljesukker
Ca 1kgTORO Glutenfri fin kakemiks

FYLL

250grMargarin
1stkegg
1,5tsvaniljesukker
*) evt. Laktosefri


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Soya
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glutenfri Nordlandslefse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier327,889 950,37Kcal
Protein1,9157,96gram
Karbohydrat50,021 517,99gram
Kostfiber0,5015,17gram
Fett13,24401,80gram
Mettet fett2,7984,67gram
Salt0,6419,51gram
Pris på oppskriftenKr 3,60Kr 109,25Kroner
Hele oppskriften veier3 035 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Pisk egg og farin til eggedosis.
2. Ha smeltet og avkjølt margarin og sirup i eggedosisen.
3. Tilsett litt av melblandingen og deretter kefir med hornsalt.
4. Deretter tilsettes resten av melblandingen som bør være siktet.
5. Knaes ekstra godt, deigen skal ikke være for fast.
6. Sett deigen i kjøleskap i ca. 2-3 timer. Kjevles til lefser.

FYLL:
1. Margarin og melis røres sammen i mikser.
2. Tilsett deretter egg og vaniljesukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 22305)
Kategori: Lefse
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.