Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri Pastadeig




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grTORO Glutenfri lys melblanding
Ca 5,5stkegg
2dlolje
1tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glutenfri Pastadeig med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier375,44777,11Kcal
Protein4,078,42gram
Karbohydrat47,3698,03gram
Kostfiber3,326,87gram
Fett18,1237,51gram
Mettet fett0,831,72gram
Salt1,382,85gram
Pris på oppskriftenKr 4,55Kr 9,42Kroner
Hele oppskriften veier1 242 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Bland glutenfritt mel, egg, olje og salt.
2. Tilsett litt vann om nødvendig.
3. Deigen skal være myk og fin og ikke klistre seg.
4. Ha i litt bindemiddel om nødvendig (eks. 1 ts. tragant).
5. Kjevle deigen godt ut og skjær den opp i tynne strimler.
6. Resultatet blir best med pastamaskin.
7. Ha pastaen i kokende vann tilsatt salt og olje.
8. Koketid 6-7 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 22307)
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.