Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri Quiche Lorraine




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlTORO Glutenfri fin kakemiks
100grMargarin
Ca 3,5ssvann

Fyll:

4stkegg
2dlmelk
1dlfløte
150grost
0,5stkpurre
150grbacon
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glutenfri Quiche Lorraine med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier252,13375,82Kcal
Protein8,4212,55gram
Karbohydrat11,8717,69gram
Kostfiber0,390,58gram
Fett18,9128,19gram
Mettet fett7,8611,72gram
Salt0,841,25gram
Pris på oppskriftenKr 5,72Kr 8,53Kroner
Hele oppskriften veier1 192 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Smuldre margarinen i TORO Glutenfri fin kakemiks.
2. Tilsett vann.
3. Kna deigen godt og legg den i kjøleskapet i en ½ time.
4. Kjevl eller trykk ut deigen i en paiform (22-25 cm).
5. Forstek paideigen i 7-8 min.
6. Bland egg, melk og fløteblanding.
7. Tilsett revet ost og en purre skåret i ringer.
8. Pepper etter smak.
9. Hell blandingen over i den forstekte paibunnen og legg det stekte baconet oppå fyllet.
10. Stekes i 25 min. v/200ºC.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 22309)
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.