Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Glutenfri eplekake

Oppskriften tar ca 1 time å lage 1 time     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 13 lesere
Oppskriften har hatt 22999 lesere! 22999 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2stkegg
3dlsukker
4,5dlsemper glutenfri mix
2tsbakepulver
2tsvaniljesukker
1,5dlvann
150grsmeltet smør

Fyll:

Ca 2,5stkepler i skiver
0,5dlsukker
2tskanel
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Glutenfri eplekake.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 biter

Pisk egg og sukker luftig. Bland i mix, bakepulver, vaniljesukker, vann og det avkjølte fettet. Helles i en liten langpannemed bakepapir. Dekk med epler og strø med en blanding av kanel og sukker. Stek ved 200 grader i ca 40 minutter.
La kaken kjølne og skjær den i biter. Server med krem eller vaniljesaus.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 274,713 443,16172,2 %
Fett: 10,85135,99 gr194,3 %Fett35,54 %
Protein: 2,1526,95 gr53,9 %Protein3,13 %
Karbo: 41,58521,16 gr173,7 %Karbo60,54 %
Fiber: 1,0713,41 gr44,7 %Fiber0,77 %
Mettet fett: 6,6983,85 gr419,3 %
Salt: 0,475,83 gr116,6 %
Hele oppskriften veier 1253,38 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,29 .-
Pris 1 porsjonerKr. 41,24 .-Se din tallerken
Pris pr biterKr 2,29.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Skoleboller glutenfrie hos oss.Les mer om Glutenfrie harepusboller til Påske hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3652



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser