Glutenfri eplekake

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkegg
3dlsukker
4,5dlsemper glutenfri mix
2tsbakepulver
2tsvaniljesukker
1,5dlvann
150grsmeltet smør

Fyll:

Ca 2,5stkepler i skiver
0,5dlsukker
2tskanel

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 biter

Pisk egg og sukker luftig. Bland i mix, bakepulver, vaniljesukker, vann og det avkjølte fettet. Helles i en liten langpannemed bakepapir. Dekk med epler og strø med en blanding av kanel og sukker. Stek ved 200 grader i ca 40 minutter.
La kaken kjølne og skjær den i biter. Server med krem eller vaniljesaus.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 274,71 Kcal
Protein 2,15 g
Fett 10,85 g
Karbo 41,58 g
Pris 3,26.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Semper
Oppskriften har hatt 29262 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,4 poeng totalt (av max 6) fra 17 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3652)

Ekstra info

Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 60 min Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!