Gå til forsiden av matoppskrift.no



Glutenfri eplekake

Bilde av Glutenfri eplekake.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Oppskriften på Glutenfri eplekake har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkegg
3dlsukker
4,5dlsemper glutenfri mix
2tsbakepulver
2tsvaniljesukker
1,5dlvann
150grsmeltet smør

Fyll:

Ca 2,5stkepler i skiver
0,5dlsukker
2tskanel


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 biter

Pisk egg og sukker luftig. Bland i mix, bakepulver, vaniljesukker, vann og det avkjølte fettet. Helles i en liten langpannemed bakepapir. Dekk med epler og strø med en blanding av kanel og sukker. Stek ved 200 grader i ca 40 minutter.
La kaken kjølne og skjær den i biter. Server med krem eller vaniljesaus.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Semper
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3652)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 274,83 Kcal Forklaring?
Protein 2,15 g
Fett 10,85 g
Karbo 41,61 g
Pris 3,26.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!