Aktuelt akkurat nå!
Grillmat...Asparges...Smoothies...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Glutenfri eplekake

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkegg
3dlsukker
4,5dlsemper glutenfri mix
2tsbakepulver
2tsvaniljesukker
1,5dlvann
150grsmeltet smør

Fyll:

Ca 2,5stkepler i skiver
0,5dlsukker
2tskanel

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 274,71 Kcal
Protein 2,15 g
Fett 10,85 g
Karbo 41,58 g
Pris 3,26.- kr

Fremgangsmåten:

1 porsjon gir ca 18 biter

Pisk egg og sukker luftig. Bland i mix, bakepulver, vaniljesukker, vann og det avkjølte fettet. Helles i en liten langpannemed bakepapir. Dekk med epler og strø med en blanding av kanel og sukker. Stek ved 200 grader i ca 40 minutter.
La kaken kjølne og skjær den i biter. Server med krem eller vaniljesaus.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Semper
Oppskriften har hatt 31941 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,4 poeng totalt (av max 6) fra 20 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3652)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!