Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Glutenfri eplekake

Oppskriften tar ca 1 time å lage 1 time     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 13 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,29 Kcal: 274,71 Fett: 10,85 gr Protein: 2,15 gr Karbo: 41,58 gr
Mettet fett: 6,69 gr Kostfiber: 1,07 gr Salt av natrium: 0,47 gr
Oppskriften har hatt 21762 lesere! 21762 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2stkegg
3dlsukker
4,5dlsemper glutenfri mix
2tsbakepulver
2tsvaniljesukker
1,5dlvann
150grsmeltet smør

Fyll:

Ca 2,5stkepler i skiver
0,5dlsukker
2tskanel
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater60,54 prosent
Protein3,13 prosent
Fett35,54 prosent
Kostfiber0,77 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 41,24

Pris pr biter

Kr 2,29
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Glutenfri eplekake.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 biter

Pisk egg og sukker luftig. Bland i mix, bakepulver, vaniljesukker, vann og det avkjølte fettet. Helles i en liten langpannemed bakepapir. Dekk med epler og strø med en blanding av kanel og sukker. Stek ved 200 grader i ca 40 minutter.
La kaken kjølne og skjær den i biter. Server med krem eller vaniljesaus.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Skoleboller glutenfrie hos oss.Les mer om Glutenfrie harepusboller til Påske hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3652



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen