Gå til forsiden av matoppskrift.no



Glutenfri pai med indisk vri

Bilde av Glutenfri pai med indisk vri.
Fotograf: Nirus Verden

Det herlige med pai er at du kan fylle den med forskjellige ting og få forskjellig smak. Her er en sterkere smak med min curry paste som smakstilsetning. Lag den med valgfrie grønnsaker/kjøtt eventuelt med soya kjøttdeig, - Niru Kumra.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Paibunn:

100grkikertemel
100gramaranthmel
1ssfiberhusk
70grolje
2ssvann

Fyll:

1ssMasalamagic Nirus curry paste
200grkjøttdeig
Ca 200grGrønnsaker etter ønske
1tssalt
3stkegg
2,5dlmelk
100grgulost (kan sløyfes)


Fremgangsmåte:

Lag paideig og la den stå i en halv time.
Fres kjøttdeig med curry paste.
Forstek pai bunnen i 10 minutter på 200 grader. Husk å prikke med en gaffel når du setter den i stekeovnen.
Visp egg og melk med salt. Fyll med kjøttdeig, grønnsaker og hell over eggeblandingen. Avslutt med revet ost hvis ønskelig og stek videre på 180 grader i 25 minutter eller til eggeblandingen er stiv.
Serveres med en deilig frisk salat og for eksempel mango og lime chutney – NAM
Har du ikke amaranth mel, kan du bruke annen glutenfritt mel eller 200 gr vanlig hvetemel.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Nirus Verden
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 32885)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: India

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 202,09 Kcal Forklaring?
Protein 10,45 g
Fett 12,53 g
Karbo 10,48 g
Pris 5,28.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!