Gå til forsiden av matoppskrift.no

Glutenfri pai med indisk vri



Glutenfri pai med indisk vri oppskrift.
Fotograf: Nirus Verden

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paibunn:

100grkikertemel
100gramaranthmel
1ssfiberhusk
70grolje
2ssvann

Fyll:

1ssMasalamagic Nirus curry paste
200grkjøttdeig
Ca 200grGrønnsaker etter ønske
1tssalt
3stkegg
2,5dlmelk
100grgulost (kan sløyfes)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glutenfri pai med indisk vri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204,77633,42Kcal
Protein10,5332,57gram
Karbohydrat10,8933,69gram
Kostfiber2,808,66gram
Fett12,6139,01gram
Mettet fett2,868,85gram
Salt0,952,94gram
Pris på oppskriftenKr 5,53Kr 17,11Kroner
Hele oppskriften veier1 237 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Det herlige med pai er at du kan fylle den med forskjellige ting og få forskjellig smak. Her er en sterkere smak med min curry paste som smakstilsetning. Lag den med valgfrie grønnsaker/kjøtt eventuelt med soya kjøttdeig, - Niru Kumra.

Lag paideig og la den stå i en halv time.
Fres kjøttdeig med curry paste.
Forstek pai bunnen i 10 minutter på 200 grader. Husk å prikke med en gaffel når du setter den i stekeovnen.
Visp egg og melk med salt. Fyll med kjøttdeig, grønnsaker og hell over eggeblandingen. Avslutt med revet ost hvis ønskelig og stek videre på 180 grader i 25 minutter eller til eggeblandingen er stiv.
Serveres med en deilig frisk salat og for eksempel mango og lime chutney – NAM
Har du ikke amaranth mel, kan du bruke annen glutenfritt mel eller 200 gr vanlig hvetemel.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Nirus Verden
(Intern: 32885)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: India

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri pai med indisk vri.
Glutenfri pai med indisk vri

Denne retten har 204,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttdeigpai.
Kjøttdeigpai

Denne retten har 197,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oreganokrydret kjøttdeigpai.
Oreganokrydret kjøttdeigpai

Denne retten har 200,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kjøttdeig og stjerneløk.
Pai med kjøttdeig og stjerneløk

Denne retten har 169,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.