Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri pasta




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlsemper glutenfri mix
0,5dlolje
1stkegg
1dlvann
1sspofiber
1krmsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Glutenfri pasta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier288,21280,60Kcal
Protein3,953,85gram
Karbohydrat37,2736,29gram
Kostfiber2,132,07gram
Fett13,2312,88gram
Mettet fett0,650,63gram
Salt0,490,47gram
Pris på oppskriftenKr 3,89Kr 3,79Kroner
Hele oppskriften veier389 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen, men spar 1/2 dl mix til utbakingen. Kjevl ut tynt og spor ut brede bånd. La det tørke i 6 timer.
Kokes i lettsaltet vann i ca 5 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3621)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.