Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri sjokolade rullekake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkegg
1,75dlsukker
1dlsemper glutenfri mix
2sskakao
2sspofiber
1tsbakepulver

Smørkrem:

100grsmør
2dlmelis
2tsvaniljesukker
1stkeggeplomme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri sjokolade rullekake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier373,002 409,84200,82Kcal
Protein4,9531,982,67gram
Karbohydrat49,08317,0926,42gram
Kostfiber2,6617,191,43gram
Fett16,84108,809,07gram
Mettet fett9,6462,285,19gram
Salt0,513,270,27gram
Pris på oppskriftenKr 4,35Kr 28,10Kr 2,34.-
Hele oppskriften veier646 totalt646 pr porsj54 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Egg og sukker piskes luftig. Rør inn mixen, kakao, pofiber og bakepulver. Helles i bakepapirkledd langpanne 30x40. Stek ved 250 grader i ca 5 minutter. Strø over 1 ms sukker på kaken og hvelv den på papir. La den kjølne.

Smørkrem:
Rør smør, melis og vaniljesukker. Rør inn eggeplommen. Bred det utover kaken og rull den sammen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3648)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.