Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri smuldrepai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5stkepler
2sssukker
1tskanel
2dlsemper glutenfri mix
3sssukker
75grsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri smuldrepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier181,451 572,26393,07Kcal
Protein0,736,331,58gram
Karbohydrat27,32236,7359,18gram
Kostfiber1,8215,773,94gram
Fett7,2963,1715,79gram
Mettet fett4,6440,2110,05gram
Salt0,161,350,34gram
Pris på oppskriftenKr 2,86Kr 24,78Kr 6,20.-
Hele oppskriften veier867 totalt867 pr porsj217 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Skrell og skjær eplene i skiver som legges ut i en ildfast paiform. Strø på sukker og kanel. Bland det andre til en grynete masse som strøs over eplene. Stek ved 225 grader i ca 20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3638)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.